Bjud in till en fest och spelkväll

Visst är det roligt att besöka evenemang, men det är minst lika roligt att arrangera ett eget. Så samla kompisarna över en rolig fest- och spelkväll. För att skapa rätt stämning och ge gästerna en oförglömlig fest finns det flera saker du kan göra. Dekorera och välja spel som passar alla är exempel på några av dem.

Dekorationer med speltema

Oavsett om du väljer att fokusera på ett spel eller flera olika finns det dekorationer som passar din fest. En nostalgisk Pokémon-fest blir extra rolig om det finns girlanger och ballonger med era favoritkaraktärer. För pokergänget duger inget annat än att dricka ur muggar med alla valörer i kortleken. Det finns många typer av dekorationer att välja på.

Spelen som passar alla

Det är förståeligt att du vill spela det spel som du briljerar i, men roligast blir det om alla har samma förutsättningar att delta. Därför är spel med enkla regler som är snabba att sätta sig in i ofta mest uppskattat. Om det dessutom bjuds på alkohol i glasen är enkla regler en förutsättning för att kunna ägna tid åt att ha roligt. Ett spel som har blivit en favorit för många är ”Ryktet går”, det utlovar nästan skrattgaranti.