Hög tid att planera någons födelsedag

Vad är det som gör att man kommer ihåg en födelsedag? En del säger presenterna, en del säger händelserna. Trots dessa åsikter finns det en ännu viktigare sak som de flesta glömmer bort. Förtjusningen ligger nämligen i presentationen, i själva paketeringen.

Är det dags att planera kompisens eller partners födelsedag? Köp det som behövs på nätet och skapa ett stilrent paket med exempelvis en multilooprosett eller paketera in smycket du köpt till syrran i en snygg, unik foliepåse!

En viktig dag

Hur paketerar man in en större gåva är det många som frågar. Bilen ni köpt som 18-års present åt dottern som fått körkort eller jordfräsen till morfar? En stor rosett passar att sätta på alla större gåvor för viktiga dagar, det är endast din fantasi som sätter gränser! Eftersom presenten är högst personlig så är det fint om även rosetten och omslaget är det. Du kan exempelvis lägg din egna text eller logo på rosetten!

Något för alla

Det kan vara svårt med gåvor. Satsa därför på att hitta ett personligt omslag med papper och rosett för livets olika paket-skeden. Alla gillar vi att få presenter och framförallt presenter som är snyggt inslagna!